Saturday, May 21, 2011

Vanillikohupiim rabarberikisselliga

Esimene magustoit siis siia blogisse. Alustuseks veel eriti maitsev.

Rabarberikissell sai eelneval õhtul valmis tehtud, et oleks aega külmkapis jahtuda. Kisselli tegin vanaema ja ema käest saadud õpetuste kohaselt. Kõigepealt rabarberid koorisin ja tükeldasin küllaltki väikesteks tükkideks. Panin potti ja lisasin vee. Lasin keeda kuni rabarberid pehmed.
Samal ajal tegin tassi sisse kartulijahu ja vee segu valmis. Vahekord umbes üks kuhjaga supilusikatäis liitri vee kohta. Ehk siis 5L vee kohta panin tassi 5 supilusikatäit kartulijahu ja segasin selle veega ära, et hiljem tükki ei tõmbaks. Kallasin selle, ise samal ajal segades, potti. Sinna lisasin maitse järgi suhkrut, kissell peaks olema ikka mõnusalt magus. Panin veel korra poti tulele ja segasin ise samal ajal. Kisselli panin külmkappi jahtuma.

Vanillikohupiim rabaraberikisselliga on ikka imehea magustoit, soovitan.

Head isu! .^^

1 comment:

  1. Mmmmmmmmm....ma jumaldan neid hapusid pulki ja magusaid asju...superkooslus :))

    ReplyDelete