Thursday, May 26, 2011

Pelmeeni vormiroog ehk pelmeenipitsa

See on selline söök, mille tegemise peale ei oskagi kohe tulla! Väga uudne värk!

Pelmeenid tuleb mõistagi keeta täitsa valmis.Ahjuvormi võiks samal ajal võiga kokku määrida.Kui pelmeenid valmis, panna need ahjuvormile. Nende peale asetada tomativiilud. nüüd pärlsibulad ja oliivid. kloppida lahti näiteks 3 muna ja panna sinna natuke piima juurde. Vispeldada ja lisa veel tavalist sibulat, tilli, basiilikut, sidrunipipart, soola ja soovi korral midagi veel.

Nüüd tuleb valada see muna-piima segu pelmeenidele peale ning panna ahju! Kui on näha, et muna hakkab juba oma õiget tooni võtma, tuleb vorm välja võtta ja mõnusalt paksu kihi juustuga ära katta. Uuesti ahju kuni juust ära sulab ja ongi valmis.

Supermaitsev oli, võib proovida ka nii, et pelmeenid eelnevalt ära praadida.

No comments:

Post a Comment