Riisi valmistamise kohta saab lugeda siit . Mina tegin seda seekord india maitseaineseguga.
Lihakaste valmis sedasi: alguses üks terve sibul tükeldada ja pannile ning pruunistada. Sibulaga koos pannile ka üks terve porgand, mis muidu eelnevalt riivitud. Grill-liha sai lõigatud väikesteks tükikesteks ja ka pannile pandud ning natuke aega seda kuumutatud madalal tulel. Sinna juurde läks umbes pool purki purustatud tomateid.
Siis sinna peale jahu, mis on eelnevalt veega segatud( umbes 1 spl 1 klaasi vee kohta), et kaste paksemaks läheks. Maitsetasime seda Hot-Sauce'ga, cayenne pipra, paprika, basiiliku, soola, küüslauguga. Natuke aega veel tulel ja oligi valmis.
Indiapärase riisiga oli see kaste vapustavalt hea :).
Head isu. ^^.
No comments:
Post a Comment