Monday, June 13, 2011

Kartulipuder tomatikastmega

Kartulipudru valmistamine tundub lihtne, võib-olla tõesti. Mina teen seda ikka omamoodi.

Kartulid koorida ja tükeldada, sama teha porganditega. Koos potti keema. Samal ajal pruunistada pannil sibul. Kui kartulid ja porgandid mõnusalt pehmed, siis vesi ära kallata ja lisada pruunistatud sibul, värske till, margariini ning soola ja hakata pudrunuiaga lömastama, ise samal ajal piima lisades. Puder peab jääma mõnusalt mahlane, mitte kuiv, nii et piimaga mitte koonerdada. Kui puder pudru moodi välja nägema hakkab, siis pane veel korra tulele ja minuti jagu kuumutada.

Kõrvale tuli purustatud tomatitest, seentest ning ananassidest valmistatud kaste, mis pannil soojaks tehtud ning küüslaugu, soola, basiiliku, pune, pipra ja kõik võimalike muude maitseainetega maitsestatud sai.

Head isu! ^^.

No comments:

Post a Comment