Saturday, June 18, 2011

Paneeritud kana karrikastmega

Paneeritud kana jaoks läheb vaja:
kanafilee
riivsai
muna
ananass
juust
ingveripulber
pipar
sool

Esiteks tee teha kanast sellised parajad tükid, et need ikka läbi küpseks ilusti.
Muna klopi väikeses kausis või taldrikule lahti. Riivsai puistada taldrikule laiali.
Võta kanafilee ja ujuta seda mõlemalt poolt munas. Raputa mõlemale poole soola, pipart ja ingveripulbrit ning seejärel kata filee riivsaiaga.
Pannile pane kuumenema õli ja kui pann piisavalt soe, aseta fileetükid pannile. Prae mõlemalt poolt kuni paneering on kuldpruun.
Pane praetud fileetükid ahjuplaadile. Pane neile peale ananassitükid ja juustu päris julgelt. Pane ahju ja küpseta umbes 180 kraadise kuumuse juures umbes 15 minutit.
..ja ongi valmis!

Karrikastme jaoks läheb vaja:
puljong (näiteks 1 kuubik 5 dl ve kohta)
või (40-50g)
jahu (5-6 supilusikatäit)
sool
pipar
karri

Sulata pliidil või ja lisa sinna jahu. Sega päris korralikult, et jahu tükki ei jääks. Lisa puljong ja keeda kastet mõned minutid. Maitsesta soola, pipra ja mõnusa koguse karriga.
.. ja ka kaste on valmis!

No comments:

Post a Comment